HÄR KAN DU SÖKA SPONSRING

Sponsring där den gör skillnad

Det är inte en självklarhet för alla barn och ungdomar att få delta i föreningsidrott. Ibland finns inte pengarna för att betala den där avgiften eller för att köpa den utrustning som behövs.

Vi på Pohjanen & Ström känner att vi kan, och vill, göra skillnad. Därför har vi nu tagit beslut om att ändra inriktning på vår sponsring. Vi kommer göra det möjligt för föreningar med medlemmar som av någon anledning har behov av ett ekonomiskt bidrag att söka pengar, med villkoret att pengarna går till de som själva inte har ekonomiska förutsättningar.

Det går till så att föreningarna, inom vårt verksamhetsområde, har kontakt med föräldrar till barn/ungdomar som vill utöva idrott i deras förening men inte kan betala för det. Föreningen skickar sedan in en ansökan till oss och om vi bedömer att villkoren uppfylls bidrar vi ekonomiskt så att dessa barn och ungdomar får möjlighet att utöva aktiviteter. Bidraget kan exempelvis utgöra kostnader för utrustning, medlems- eller träningsavgifter. Kontakta oss på info@pstab.se för mer information och villkor.

Vill du söka sponsring?

Genom detta formulär kan du ansöka om sponsring för att hjälpa behövande att få utöva aktiviteter. För att komma igång, vänligen fyll i formuläret här på sidan.

Vi ser fram emot att kunna hjälpa där det verkligen gör skillnad!

Villkor

  • Ansökning skickas via formulär på hemsidan.
  • Endast föreningar kan ansöka.
  • Vi riktar vår sponsring främst till föreningar inom vårt verksamhetsområde (Piteå kommun).
  • Ansökan ska innehålla information om vad pengarna ska gå till (avgifter, utrustning osv.), hur många personer som kommer bli hjälpta av det, vilken förening, vilken aktivitet samt kontaktperson för ansökan. Vi vill inte ha några personuppgifter på de som behöver hjälpen.
  • Varje förening kan söka upp till 5000kr/kvartal. Definiera vilken kostnad ni vill ha sponsor för (ex. 4 medlemsavgifter á 300kr = 1200kr).
  • Motkrav: Det ska framgå på föreningens hemsida och laget.se/svenskalag.se att P&S sponsrar med vår logga P&S för alla. Det är barn och ungdomar under 18 som ska få ta del av pengarna. Uppföljning/verksamhetsberättelse årsvis från föreningen över hur pengarna har använts.

Pohjanen & Ström Transport i Piteå AB
Spikvägen 5, 943 36 Öjebyn
info@pstab.se

Sponsringsansökan

    Genom att använda detta formulär godkänner du att vi behandlar dina uppgifter enligt integritetspolicyn