Lediga jobb

De här tjänsterna söker vi personal till just nu.

Transportledare med personalansvar 

Nu söker vi en transportledare med personalansvar som kompletterar vårt arbetslag!

Om tjänsten

Transportledaren har kontakt med kunden om vilket arbete som ska göras och fördelar arbetet på sin personal och på företagets maskiner. Huvudsakliga arbetsuppgifter är att beställa, styra och sälja transporter samt coacha arbetslaget. Beställningarna kan bestå av fasta, återkommande uppdrag och enstaka uppdrag åt mindre företag eller privatpersoner. Stor del av tjänsten är administrativ där transportledaren kontrollerar och återkopplar gällande genomförda och kommande transporter, men transportledaren har även befogenhet att själv arbeta i praktiskt i verksamheten (främst som chaufför). En del av arbetet består av besök hos kunder eller där verksamheten utövas. Rollen medför ett personalansvar där transportledarens mål är att arbetsgruppen ska fungera bra ihop och att varje anställd ska trivas på jobbet.

Vem söker vi?

Det här är en viktig nyckelroll på företaget där belastningen kan variera snabbt. Därför letar vi efter någon som känner sig trygg i sitt ledarskap, har en bra förmåga att hantera stressfulla situationer och är en lagspelare. För att kunna göra bra bedömningar och prioriteringar ser vi det som nödvändigt att man har erfarenhet av branschen och en vilja att driva ett maskineri av chaufförer och fordon så effektivt och ekonomiskt som möjligt. Den här tjänsten innebär även att man är ansiktet utåt och behöver vara både kundorienterad och affärsmässig, så att förväntningarna som ges till kunderna motsvarar vad vi levererar och att arbetsledaren har en god förståelse för prissättningen. Det är även nödvändigt att man har ett intresse av att arbeta med de administrativa system som används.

Vad erbjuder vi?

Pohjanen & Ström är ett medelstort företag med framåtanda och god gemenskap i arbetsgrupperna. Som transportledare hos oss får man frihet under ansvar och ledarstöd från HR när det rör personalansvaret. Sammanhållningen mellan våra olika områden är bra och kollegor finns för att stötta om det behövs. Vi är mycket noggranna med att hitta rätt person till den här rollen och tillsättning sker först när vi har gjort det.

Tjänsten inleds med provanställning i sex månader. Lön enligt överenskommelse.

Krav B-körkort.

Meriterande: CE, YKB, Maskinförarkompetens, erfarenhet av ledarskap.

Om du har frågor om tjänsten kan du kontakta VD David Ström på 070-310 17 18 eller HR Marie Lundin på 070-313 05 79.

 

Sök jobbet genom att bifoga CV och personligt brev till jobb@pstab.se. Vi ser fram emot att få din ansökan!