Lediga jobb

De här tjänsterna söker vi personal till just nu.

Vill du vara knutpunkten i ett välmående transportföretag?

Pohjanen & Ström är ett ambitiöst företag som prioriterar en uppdaterad och välunderhållen maskinpark och välmående kollegor! Nu söker vi efter en transportledare som får möjligheten att vara knutpunkten i verksamheten med stöd av engagerade kollegor.

Som transportledare hos oss får man frihet under ansvar och ledarstöd från HR när det rör personalansvaret. Vi är mycket noggranna med att hitta rätt person till den här rollen och tillsättning sker först när vi har gjort det.

För transportledaren kan arbetstempot variera snabbt, därför letar vi efter någon som känner sig trygg i sitt ledarskap, har en bra förmåga att hantera stressfulla situationer och är en lagspelare. För att kunna göra bra bedömningar och prioriteringar ser vi det som nödvändigt att man har erfarenhet av branschen och en vilja att driva ett maskineri av chaufförer och fordon så effektivt och ekonomiskt som möjligt.

Huvudsakliga arbetsuppgifter är att beställa, styra och sälja transporter samt coacha arbetslaget. Beställningarna kan bestå av fasta, återkommande uppdrag och enstaka uppdrag åt mindre företag eller privatpersoner.

Stor del av tjänsten är administrativ där transportledaren kontrollerar och återkopplar gällande genomförda och kommande transporter, men transportledaren har även befogenhet att själv arbeta i praktiskt i verksamheten (främst som chaufför).

Tjänsten inleds med provanställning i sex månader. Lön enligt överenskommelse.

Krav: B-körkort.

Meriterande: CE, YKB, Maskinförarkompetens, erfarenhet av ledarskap.

Tveka inte att ringa VD David Ström på 070-310 17 18 eller HR Marie Lundin på 070-313 05 79 om du har frågor om tjänsten.

Sök jobbet genom att skriva en kort beskrivning av dig själv och dina erfarenheter till jobb@pstab.se.

Vi ser fram emot att höra av dig!