Lediga jobb

De här tjänsterna söker vi personal till just nu.

Krossarbetare
Krossuppdragen med vår IQR innebär ibland att man jobbar på annan ort (med traktamente) och ganska långa arbetsdagar. Krossen matas med en separatlastare och nedfallet hanteras med en hjullastare. För att passa till tjänsten drivs man av att producera och man är mån om att se efter maskinerna hela tiden så att de fungerar så effektivt som möjligt. Det ingår en del mekande i tjänsten. Man jobbar två och två och målet är såklart att kunden ska vara riktigt nöjd med vårt arbete. Otroligt viktigt att man är noga med säkerheten hela tiden. Krossen flyttas med hjälp av en separatlastare och därför måste man ha CE. Det är meriterande om man har ADR.

Markarbetare
På uppdrag av Piteenergi gräver vi fiber. Tidigare år har uppdraget pågått från maj till oktober ungefär, och vi uppskattar att det kan vara liknande i år. Det är en dagtidstjänst (7-16) där markarbetaren hjälper grävmaskinisten att se till så inga kablar grävs av, gräver fram befintliga kablar, drar nya kablar, kopplar ihop spårband, rensar bort stenar, skyddsfyller, krattar matjord, sår med gräsfrön osv. Semester andra perioden. Här är det viktigt att man håller tiderna och är trevlig med nyfikna personer som kommer och inspekterar vad man gör, eftersom det är vårt och även Piteenergis varumärke de ser när vi gräver bredvid deras hus.

Timmerbilskusk
Vi ser ett kommande behov av att utöka vår personal som kör timmerbil. I den här tjänsten kör man em/fm varannan vecka. Det är ett självständigt arbete där man får ta mycket eget ansvar för att hålla bilen i bra skick och för att få in lassen.

Skicka in din ansökan till jobb@pstab.se senast den 5 april. Tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Kom ihåg att skriva i din ansökan vilken typ av tjänst du är intresserad av!